Zonguldak

Trafo patladı! Hastane elektriksiz kaldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp fakültesi yakınlarında trafo patladı ve Hastane yönetimi geceyi hastanede geçirerek oluşabilecek her türlü duruma karşı teyakkuzda bekledi.

Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ni besleyen 2 trafodan birinde yangın çıktı. Yıldırım düşmesi nedeni ile çıkan yangında bir trafo kullanılamaz hale geldi. Yanlış projelendirme sebebi ile diğer trafo ile aynı hatta bulunan yangın hastaneyi elektriksiz bıraktı. Jeneratörlerin devreye girdi ancak kesintinin süresi bilinmediği için hastane yönetimi tarafından olağnüstü hal ilan edildi. Gereksiz olabilecek bütün elektriklşi cihazların kullanımına kısıtlama getirilirken jeneratörlerde oluşabilecek arızalar için de teknik personel nöbet tuttu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }