Numara taşıma işlemi, basit birkaç adımla kolayca gerçekleştiriliyor. Farklı bir operatörden Turkcell’e geçiş yapmak istediğinizde başvurunuzu mağazalardan ya da online kanallar üzerinden yapabilir ve birbirinden avantajlı tekliflerle Turkcell kalitesine geçiş yapabilirsiniz.

Numara Taşıma İşlemi Nasıl Yapılır?

Birçok kişinin sıklıkla merak ettiği “Numaramı nasıl taşırım?” sorusu, Turkcell’de oldukça hızlı ve basit bir şekilde gerçekleştiriliyor. Herhangi bir Turkcell mağazasına giderek hat değişikliği talebinde bulunabilir ya da Turkcell uygulaması veya turkcell.com.tr üzerinden numara taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Online başvuru sürecinde telefonunuz eSIM destekli ise sim kart tipi seçimi aşamasında eSIM seçerek hattınızı kesintisiz e-Devlet onayı ile kullanıma açabilirsiniz.

Hattınız eSIM destekli değilse veya eSIM tercih etmiyorsanız, fiziksel sim kart seçerek aşağıdaki yöntemlerden biriyle ilerleyebilirsiniz.

1.Adreste Kurye ile Aktivasyon:

Oyun Dünyasının Yeni Markası : S2gepin Oyun Dünyasının Yeni Markası : S2gepin

●     turkcell.com.tr üzerinden adreste aktivasyon seçen müşterilerimize başvuru bilgilerine istinaden adresinde Kurye tarafından ziyaret gerçekleştirilir.

●     Kuryeler tabletleri üzerinden, müşteri T.C. Kimlik Kartı ile doğrulama yaparak sim kartınızı teslim eder. Kimlik doğrulama yöntemlerini kullanılarak kapıda aktivasyon sürecini tamamlar.

2.Mağazada Aktivasyon:

●     turkcell.com.tr üzerinden mağazada aktivasyon seçen müşterilerimiz 5 gün içinde en yakın Turkcell mağazalarına giderek sim kartlarını teslim alabilirler. Hat mağaza tarafında aktive edilir.

3. e-Devlet ile Aktivasyon:

●     turkcell.com.tr üzerinden e-Devlet ile aktivasyon ve fiziksel sim kart seçen müşterilerimize sim kartları kargo firmaları tarafından teslim edilir.

●     Müşteri aktivasyonunu www.turkcell.com.tr’de bulunan hızlı işlemler menüsünden “e-Devlet ile Hat Aktivasyon” seçerek e-Devlet üzerinden kendileri aktive eder.

●     Önce teslim edilen sim kartın bilgileri puk1 kodu ile birlikte girilmelidir.

●     Kimlik görsellerini yüklenir.

●     e-Devlet’te sözleşme görüntüleme ve onaylama sayfasına yönlendirilir.

Hat Taşıma Kampanyaları ile Avantajlı Tarifeleri Keşfedin!

Birbirinden cazip hat taşıma kampanyaları ile Turkcell, yeni kullanıcıları için avantajlı seçenekler sunuyor. Geniş kapsama alanından yüksek internet hızına kadar pek çok kolaylığı bir arada sunan Turkcell numara taşıma tarifeleri, kullanıcıların ihtiyacına yönelik seçimler yapmasını kolaylaştırıyor. Hem gençlere hem de genel kullanıcılara yönelik tarife seçenekleri sunan Turkcell; özel paket içerikleri sayesinde uygun fiyatlarla konuşma, SMS ve internet kullanımı sağlıyor.

Online Numara Taşımanın Faydaları ve Hızlı Geçiş Süreci Nasıldır?

Online kanallardan (www.turkcell.com.tr ve/veya Turkcell uygulaması) faturalı yeni hat alan veya numarasını taşıyan müşteriler, sadece online’a özel indirimli paketlerden yararlanabiliyor.

Online numara taşıma avantajları arasında en çok dikkat çeken ise geçiş sürecinin kısa bir zaman içinde sonuçlanmasıdır. İnternet üzerinden başvuru yaptıktan sonra kurye ile hat teslimatı birkaç gün içerisinde gerçekleştirilir. Turkcell, yeni SIM kartı başvuru esnasında beyan ettiğiniz adrese en kısa sürede ulaştırır. Numara taşıma ücreti olmadan hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilen bu işlem, avantajlı hat tariflerine ulaşmanız için de idealdir.

GNÇ ve Yeni Hatlara Özel Paket Seçenekleri

Turkcell, gençlere ve yeni hat kullanıcılarına özel paket içerikleri sunuyor. Gençler için hazırlanan GNÇ paketleri, hem fiyat avantajı hem de geniş kullanım haklarıyla oldukça ilgi çekicidir. Turkcell tarafından sunulan yeni hatlara özel paketler ise yüksek konuşma kotalarından bol internete kadar oldukça geniş içeriklere sahiptir. Kullanıcıların ihtiyacına uygun bir şekilde seçim yapmasını kolaylaştıran Turkcell, hem gençlere hem de yeni kullanıcılara özel hazırladığı cazip seçeneklerle bünyesine katılan her bireyin memnuniyetini artırır.

Numara Taşıma İşlemi Sonrasında Hattınız Ne Zaman Açılır?

Operatör geçişlerinde merak edilen sorulardan biri de hat taşıdıktan sonra ne kadar zamanda açılır konusudur. Mağazadan aktivasyon seçtiğinizde 5 gün içerisinde hattınızı size en yakın Turkcell İletişim Merkezine giderek teslim alabilirsiniz. Adreste aktivasyon seçtiğinizde tüm Türkiye için 2 gün içerisinde teslim edilir. Olağanüstü durumlarda yoğunluk sebebiyle teslimat sürelerinde değişiklik olabilmektedir.

Ayrıca yeni hat açılana kadar eski hattın kullanımını da devam ettirerek iletişim kaybının önlenmesini sağlar. Numaranızı hızlı ve kolay bir şekilde taşımak için Turkcell web sitesini ziyaret edebilir ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: U. G.