GÜNDEM

Vatandaş isyanda! Yol yapayım derken ev yıktılar!

Zonguldak’ın merkezinde Dilaver Mahallesi Giresun sokak üzerinde yapılan yol çalışması nedeni ile evi zarar gören bir vatandaş yetkililerden destek bekliyor.

Abone Ol

Geçtiğimiz aylarda çocuklarını görmek için şehir dışına çıkan Sevim Karasoy isimli vatandaş Zonguldak’a döndüğünde evine gidecek yol bulamadı.

Güçlükle evine çıkan Sevim Karasoy yol genişletme çalışmasında evinin önünde bulunan ağacın kesilip bahçesine atıldığını ve ağacın dallarının evin camlarını kırdığını duvarına zarar verdiğini belirterek yetkililerden yardım istedi.

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Aylardır Zonguldak Valiliği Açık Kapı aracılığı ile başvuruda bulunan Sevim Karasoy çalışmalar sonucunda evine çıkan yolun da kapandığını komşusunun bahçesinden evine geçmek zorunda kaldığını belirterek kimsenin ilgilenmediğini iddia etti.

Karasoy Z HABER ihbar hattına ulaşarak “Muhtar Bülent Bektaş’ın izni ile bana sormadan bu işleri yaptıklarını düşünüyorum. Belediyeye daha önce defalarca yazdım benimle ilgilenen olmadı.” diyerek Zonguldak Valiliği’nden konu ile ilgilenmesini istiyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }