GÜNDEM

Yaşar Aldırmaz kayboldu! Her yerde aranıyor!

Zonguldak Alaplı Doğancılar Köyünde ikamet eden Yaşar Aldırmaz, AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Abone Ol

Zonguldak Alaplı Doğancılar Köyünde ikamet eden Yaşar Aldırmaz, sabahın erken saatlerinde çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

Ailesi ve yakınları kendisine bir türlü ulaşamadıkları için arama çalışmalarına başladı. Köyün çevresi didik didik aranırken köylüler Aldırmaz’ın fotoğrafını paylaşarak gören ve duyanların bilgi vermesini istedi.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımlar şu şekilde:

“Değerli vatandaşlar köyümüz sakinlerinden Yaşar Aldırmaz kaybolmuştur görenler duyanlar yada bilgisi olanlar en yakın polis jandarma karakoluna bildirsinler ricamız sabahın altısından beri arıyoruz her hangi bir ize rastlanmamıştır afadı jandarmasıyla birlikte aranan şahsı bulamadık

irtibat no 05422511022”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }