Zonguldak

Yeni tesisler Bandırmaspor’un tesisleri gibi olacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Bakacakkadı’ya yapılacak olan yeni tesislerin devre arasına kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Bakacakkadı’ya yapılacak olan yeni tesislerin devre arasına kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirtti. Demir, yeni tesislerin ise Bandırmaspor’un tesisleri gibi olacağını söyledi. 

Başkan Demir: “Zonguldak Kömürspor’a devredilen arsayı devre arasına kadar bitirmeyi planlıyoruz. Yerimiz hazır, imzalar atıldı, tahsis işlemleri de tamamlandı. Tesis ile ilgili dosyamızı Federasyona ulaştırdık. Bizim hedefimiz devre arasına kadar bu tesisleri tamamlamak. Bu konuda Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Demir: “Tesis ile ilgili bize öneri geldi. Tesisleri betonarme yapmaktansa Bandırmaspor’un tesisleri örnek gösterildi. Biz de inceledik ve Bandırmaspor’un yaptığı tesislere hayran kaldık. Biz de böyle bir yapı planlıyoruz. Buradan yola çıkarak devre arasına kadar tesisleri bitirerek Zonguldak Kömürspor’a kazandırmak istiyoruz.” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }