Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde piyano eğitimi alan gençler için düzenlenen etkinliğe veliler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can, eğitmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Zonguldak'ta olay! Genç kadın silahla canına kıydı! Zonguldak'ta olay! Genç kadın silahla canına kıydı!

Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can “GSB Alaplı Gençlik Merkezimizde Piyano eğitimi alan gençlerimizin gösterilerine eşlik ettik. Ektiğimiz tohumlar meyvelerini vermeye başladı. Katılım sağlayan herkese ve emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederiz” diyerek eğitmenler ve velileri kutladı.

“EKTİĞİMİZ TOHUMLARIN MEYVELERİNA ALDIK”

Zafer Can’ın konuşması şöyle: “Bir tohum düşünün. aile için bir genç bir tohumdur. Aile tohumu büyütür ve fidanlara dönüştürür. Biz de gençlerimizi bir fidan olarak alır çınar ağaçlarına dönüştürürüz. İşte gençlik merkezlerimizde büyüyen her bir fidanımız devletine milletine ailesine, milli ve manevi değerlerine bağlı bir çınara dönüşüyor.

Bilimden sanata ilimden kültüre spordan gönüllülüğe her alanda gençleri yönlendirmek eğitmek bizim boynumuzun borcudur. Bunu gençlik merkezlerimizdeki atölye ve kulüplerimizle gerçekleştiriyoruz.

Yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllülük hareketleriyle her çocuğumuzun gencimizin yüzlerini güldürmek amacımızdır.

Her gence ulaşmayı amaçlıyoruz!

En ücra köşedeki gencimizin yüzünü güldürene kadar bize durmak yok.

Kırsalda bulunan dezavantajlı gençlerimize ulaşana kadar çevremizdeki her bir gencimizin istek ve taleplerine devletimizin bakanlığımızın imkanlarını seferber ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. O bir genci bulana kadar biz durmak yok yola devam.

Bütün faaliyetlerimizde olduğu gibi atölyelerimizde kulüplerimizde yetenekli gençlerimizin elinden tutmaya yeteneklerini keşfetmeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için hep birlikte daha güçlü Türkiye için uğraşacağız.

Yüzler mutlu olunca bizlerde mutlu ve Güçlü Türkiye İçin umutlu oluyoruz. Tek amacımız var kırsal kesimde yüzünü güldürmediğimiz genç kalmayana kadar her yere ulaşmak”

480266265 10230071844112624 6912544346030833444 NLh479996550 10230071850512784 7294813963748960148 N

Editör: Ender Yüksel