GÜNDEM

ZBEÜ öğrencileri ve aileleri dikkat!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan mezuniyet töreni için otopark alanları belirlendi.

Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi sosyal medya hesapları üzerinden toplanma alanı tören alanı ve otopark alanları harita üzerinden gösterildi.

2023-2024 yılı mezuniyet töreninde alınacak tedbirler ve otopark alanları şu şekilde açıklandı:

“02.06.2024 tarihinde düzenlenecek olan mezuniyet törenimize yoğun bir katılım beklendiğinden siz değerli öğrencilerimizin ve ailelerinin tören alanına daha rahat bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla her fakülte için araç otoparkları tahsis edilmiştir. Aşağıdaki çizelgelde her okulumuz için ayrılan otopark alanları gösterilmiş olup otopark isimleri içerisine GoogleMap bağlantı linkleri de yerleştirilmiştir. Sizlerin ve ailelerinizin verilen çizelgeye uygun olarak araçlarını park etmesi ve bu otoparklardan hareket edecek olan toplu taşıma araçlarını kullanarak tören alanına gelmeleri önemle rica olunur.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }