GÜNDEM

ZBEÜ'de buharlaştırma yöntemi ile ameliyat dönemi başladı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yeni teknoloji ile birlikte yeni tedaviler de uygulanıyor.

Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi (@zbeuhastane)'in paylaştığı bir gönderi

Buharlaştırma yöntemi ile tedavi artık Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde yapılabiliyor. Buharlaştırma Yöntemi (Koblatör Plazma) ile Kanamasız ve Ağrısız Geniz Eti Bademcik ameliyatı hizmeti  hakkında bilgi veren Doç. Dr. Duygu Erdem  ZBEÜ Hastanesi’nin sosyal medyasında yayınlanan video ile tüm detayları paylaştı.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Geniz eti ve bademcik ameliyatlarında en yeni teknoloji buharlaştırma yöntemidir. Koblatör Plazma adı verilen özel bir cihaz ile doku buharlaştırılarak küçültülür veya çıkartılır. Düşük enerjili bir yöntem olduğundan çevre dokulara zarar vermez, iyileşme hızlı olur ve bu ameliyatların en korkulan komplikasyonu olan kanama riski azalır.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }