SPOR

ZİRVENİN EN ÖMEMLİ MAÇI KARAKURT’TA!..

Abone Ol

Zonguldak İl Hakem Kurulu, ligin 15. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri belirledi. 

İl Hakem Kurulu, haftanın en önemli maçlarından biri olan ve şampiyonluk mücadelesi veren Akınspor ile Kilimli Belediyespor arasındaki zorlu müsabakayı tecrübeli hakem Mücahit Karakurt’u atadı. Karakurt’un yardımcılıklarını ise Arif Emre Harmanbaşı ve Taner Köse yapacak. 

32 Puanla lider durumda bulunan Akınspor ile 31 puanla 2. sırada yer alan Kilimli Belediyespor arasındaki karşılaşma ise 15 Ocak Pazar günü saat 13.30 Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak. 

32 PUANLA AKINSPOR LİDER

Akınspor ligde oynadığı 13 müsabakada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 32 puanla lider durumda. Kırmızı-beyazlı takım 13 maçta rakip filelere 40 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

AKINSPOR SON 7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ligde sadece 8. hafta maçında  deplasmanda Mavi Şimşekspor’a 1-0 mağlup olan Akınspor, bu maçın ardından oynadığı  son 7 maçta 1 beraberlik 6 galibiyet ile 19 puan toplayarak müthiş bir seri yakaladı. Akınspor kendi saha ve seyircisi önünde 15. Hafta maçında Kilimli Belediyespor’u yenerek hem liderliğini  hemde galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

31 PUANLA KİLİMLİ 2. SIRADA

Kilimli Belediyespor ise oynadığı 13 müsabakada 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 31 puanla ikinci durumda. Sarı-siyahlı ekip 13 maçta rakip filelere 42 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

KİLİMLİ SON 8 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Kilimli Belediyespor’da Hüsnü Akın’ın görevi bırakması ile 5. hafta itibariyle takımın başına geçen tecrübeli teknik adam Selahattin Bayar, çıktığı 8 maçta 8’de 8 yaparak 24 puan toplayarak  Kilimli Belediyespor’u şaha kaldırdı.  Sarı-siyahlı ekip  ligin 15. Hafta maçında deplasmanda lider Akınspor’u yenerek hem liderliğe oturmak istiyor hemde galibiyet sayısını 9’a çıkarmak istiyor.

SÜPER LİGDE 15. HAFTA MAÇLARI VE HAKEMLERİ ŞU ŞEKİLDE

14 OCAK 2023 CUMARTESİ

14.30 Çaycuma Sentetik Saha: Sefercikspor-Gelikspor (Umut Kılıç, Ahmet Kavşur, Eray Recep Kartal)

14.30 Fener Sahası: Elvanpazarcıkspor-İhsaniyespor (Hakemler:  Tayfun Poyraz, Buğçe Taşçıoğlu, Özkan Elmas)

15 OCAK 2023 PAZAR

13.30 Şehit Vefa Karakurdu Stadı: Akınspor-Kilimli Belediyespor (Hakemler: Mücahit Karakurt, Arif Emre Harmanbaşı,Taner Köse)

15.30 Şehit Vefa Karakurdu Stadı: Ereğli Çiğdemli-Çaycumaspor (Hakemler: Buğçe Taşcıoğlu,Şaver Şentürk, Elıf Sude Gürbüz)

14.30 Çaycuma Sentetik Saha: Perşembe Belediye-Yenimahallespor (Hakemler: Hakan Aydın,Emre Yılmaz,İsmail İnam)

14.00 Çatalağzı Ümit Saka Sahası: Mavi Şimşek-Çaydeğirmenispor (Hakemler: Eren Ferhat Çelik,Melih Kaya, Ferhat Korum)

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }