Zonguldak

Ziya Öncan'dan kaza sonrası ilk açıklama! Yaşadıklarını böyle anlattı!

Zonguldak Dernekler Federasyonu(ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Abone Ol

Zonguldak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ziya Öncan, geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havalimanı Yolu üzerinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası geçirmişti. Omurgasında 2 kırık tespit edilen Öncan, kazanın ardından sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlattı. 

Öncan'ın paylaşımı şu şekilde:

“Elhamdulillah….Bu günümüze bin şükür.

Büyük kaza atlattık.

Cumartesi sabah kendi kullandığım aracımla trafik kazası geçirdim. İstanbul Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tetkikler sonucunda OMURGADA 2 KIRIK tespit edildi. ÇELİK KORSE ile taburcu edildim. 21 gün hareketsiz yatmak suretiyle evde tedavi sürecim devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum.

BİLGİLENDİRME MESAJIDIR.

Değerli Dostlar;

8 Haziran 2024 Cumartesi sabah saatlerinde, Pendikte ikamet ekmekte olduğum evimden Tuzla Orhanlı’da bulunan iş yerime gitmek için kullandığım güzergahta Pendik Kavakpınar 23 Nisan üst geçidinden Sabiha Gökçen Havaalanı Bağlantı yoluna katılım sağladım. Akabinde hemen sonra Aydınlı Kavşağına varmadan önce ( Gizli Bahçe Mevkisinde ) saat 7:50 sularında kendi kullanmakta olduğum Audi A 6 marka aracımla 3 şeritli yolun orta şeridinde seyir halinde ilerlerken tek taraflı Trafik Kazası yaptım. Sol şerite geçmeye çalışırken direksiyon kontrolümü kaybettim orta da bulunan BETON BARİYERLERE çarparak SPİN ATMAK suretiyle sol lastikler parçalanmış vaziyette sol jantların üzerinde hafif çapraz geri doğru 100 metre kızaklayarak yoğun akıcı bir trafikte hiç bir araca temas etmeden en sağdaki ÇELİK BARİYERLERE sıkışarak anca durabildim. Emniyet kemerimin takılı olması ve AIRBAG’lerin açılması sayesinde kazayı açık yara almadan atlattım. Araçtan ÇOK AŞIRI DERECEDE bel ağrısı ve BEL acıması ile kendi imkanlarımla yere indim.

Akıllı telefon marifetiyle otomatik olarak acil 112 hattından aranıp ve ayrıca konum atılan 5 adet 112 Ambulansı 5 adet Polis Ekibi olay yerine 10 dakika içinde intikal etmeleri. Akıllı telefon ayrıca özel olarak eşim Sevcan hanımı arayıp bilgi mesajı ve konum atması ayrıca bir güzellik ve diğer güzel  haberde araç içinde bulunan şirket muhasebe müdürüm Binnur hanımında zarar görmemesi oldu. Olay yerine intikal eden 112 Acil ekipleri tarafından tespit edilen ve teşhis konulan ağır derece SPİNAL KANAL hassasiyeti şikayeti ile BEYİN CERRAHİ DOKTORU’nun hazır bulunduğu Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine ACİL’den giriş yapıldı. Tomografi, Mr, Röntgen ve bir kaç tahlil ile ilgili birlikte OMURGA’da 2 adet KIRIK tespit edilmiştir. 21 günlük hareket kısıtlaması ile geçen süre sonunda tekrar Tomografi ile görüntüleme yapılarak değerlendirme yapılmak üzere ÇELİK KORSE ile evde istirahat etmek üzere taburcu edildim. Şu an evde hareketsiz bir vaziyette kırılan kemiklerin muntazam kaynaması için doktorlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda yatmaktayım. En kısa sürede sağlıklı günlerde görüşmek üzere…”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }