Zonguldak

Zonguldak Belediyesi'ne Zihni Sinir aday oldu!

2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile Zonguldak Belediyesi için aday olacak isimler de belli olmaya başladı. İlginç projeleri ile tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Zihni Sinir de bağımsız aday olacağını açıkladı.

Abone Ol

Zonguldak Nostalji Editörü Yüksel Yıldırım Zihni Sinir'in adaylığını paylaştı. Yıldırım'ın paylaşımı şu şekilde:

Son günlerde bazı yayın organlarında yaklaşan 2024 belediye başkanlığı seçimleri için yapılan anketlerde bazı isimler ön plana çıkmaktadır. Bu isimler arasında ismimin geçmemesi üzerine konuya müdahil olmam kaçınılmaz olmuştur.

Zonguldak halkının yaşam standardının yükseltilmesi, ulaşımın ucuz ve konforlu hale getirilmesi, su ve katı atıktaki fiyat artışlarının geri alınması, tarihi ve endüstriyel mirasların korunması, kültür ve sanat alanındaki çalışmalara hız verilmesi, kentin tanıtımı ve jeopark projelerinin hızla hayata geçirilmesi gibi ana başlıklar üzerinde kafa patlatmak için adayım.

Teveccüh gösterirseniz ve başkan seçilirsem ilk bir ay içinde yapacağım icraatların başlıklarını altta sunuyorum…
Porof Zihni Sinir
Dünyanın en ileri zekalı gerisi…

-İlk gün kenti deterjanlı suyla baştan aşağıya yıkamak…

-Belediye Sinema ve Tiyatro salonunu ilk seçildiğim gün hizmete açmak.

-Temiz su kullanım ücretlerini yarı yarıya ucuzlatmak…

-Toplu taşıma sistemini belediye bünyesine alıp, otobüs ve bakım ünitelerini yeniden kurup maliyet fiyatına halkı taşımak…

-Halk ekmek fırınlarını kurmak…
-Fevkani Köprüyü koruma altına alıp gerekli güçlendirme ve boyama yapıldıktan sonra altını ve üstünü yaya ve taşıt trafiğine açıp, kalan bölümleri sergi ve açık dinlenme alanı olarak endüstriyel turizme kazandırmak.

-Kent Meydanı için Valilik Binasını taşıyıp kentin hava almasını sağlamak…

-Eski rıhtımdaki yasaklı bölgeyi açarak, sahil projesine dahil etmek.

-Balkaya Plajını orijinal ismiyle buluşturmak.

-Emniyet-AVM ve Terminal kavşağını kesintisiz taşıt ve yaya trafiğinin sağlanması için alt geçitlere kavuşturmak.

-Gazipaşa Caddesi üzerinde ve Sahil yolundaki halka açık alanlarda kaldırımlardaki tecavüzlere son vermek.

-Lavuar Alanının bekleme zulmüne son verip Atatürk Kültür Merkezi salonunu buraya taşıyıp altı otoparklı Kültür Sarayı ve kütüphane ana binası olarak hayata geçirmek.

-Başta eski Halkevi Binası olmak üzere Zonguldak’taki 80 yaşın üstündeki yapıları koruma altına alıp gerekli bakımlarını yapmak.

Bu sayılanlar daha başlangıç…
Beni seçin daha ne porojeler hayata geçecek görün…
Hayal bile edemezsiniz!!!
 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }