GÜNDEM

Zonguldak Milletvekili darbe gecesi fotoğrafını paylaştı!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak önceki dönem Milletvekili Ünal Demirtaş 15 Temmuz’da mecliste çekilen fotoğrafları paylaştı.

Abone Ol

CHP Zonguldak önceki dönem milletvekili Ünal Demirtaş 15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından planlanan darbe girişiminde meclisi açtıran ilk milletvekillerinden biri olduğunu belirterek darbe girişimini kınadı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda o gece çekilen fotoğrafları paylaşan Demirtaş şu ifadeleri kullandı:
“15 Temmuz Hain Darbe girişimini yapanları ve darbecilere bu zemin hazırlayanları bir kez daha lanetliyorum. O gece meclise ilk gelen ve meclisi açtıran vekiller CHP milletvekilleri Bülent Tezcan, Uğur Bayraktutan ve Tufan Köse. Ben de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile meclise gelen milletvekillerindenim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }