SPOR

Zonguldak Süper ligi 5. tamamladı!

Abone Ol

Temsilcimiz Zonguldak İli Gençlik Merkezleri Gençlik Ve Spor Kulübü Hokey takımı, 10 takım arasında ligi 5. tamamladı.  
Zonguldak’ın tek Süper Lig takımı olan temsilcimiz Zonguldak İli Gençlik Merkezleri Gençlik Ve Spor Kulübü Hokey takımı olmak üzere toplam 10 Takım, Antalya iline bağlı Alanya İlçesinde düzenlenen Kadınlar Hokey Salon Süper Ligi’nde mücadele etti.  
Temsilcimiz Zonguldak İli Gençlik Merkezleri Gençlik Ve Spor Kulübü Hokey takımı, Kadınlar Hokey Salon Süper Ligi müsabakalarında iyi mücadele göstererek ligi 5. tamamladı.
Zonguldak İli Gençlik Merkezleri Gençlik Ve Spor Kulübü Hokey takımı antrenörleri Köksal Kasım ve Vahit Topçu gelecek sezon için hedeflerinin ilk üç takım arasına girmeyi hedeflediklerini söylediler.  
 Ayrıca Zonguldak İli Gençlik Merkezleri Gençlik Ve Spor Kulübü Hokey Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada ise destek olanlara teşekkür ederek şu ifadelere yer verildi: “Desteklerinden Dolayı Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e, Spor Hizmetleri Müdürümüz Serkan Keleş’e, Spor Şube Müdürümüz Sinem Türkmen’e, Kulüp Başkanımız Sinan Şeref’e, Kulüp Başkan Yardımcımız Ömer Güngör’e , Takımımızın Genel Menajeri Sait Kazancı ve Serkan Karacair ‘e, Atletik Performans Koçumuz Tansel Alp’e ve terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }