GÜNDEM

Zonguldak'ın adayı kim olacak? Genel merkezde toplandılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, aralarından Zonguldak’ın da yer aldığı 51 ilin milletvekilleri, belediye başkanları, kadın gençlik kolları ve ana kademden il-ilçe yönetimi ile parti genel merkezinde temayül çalışması başladı.

Abone Ol

AK Parti, belediye başkanı adaylarını belirlemek üzere. Temayül yoklamaları ve teşkilat istişarelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki komisyon toplantılarına hazırlanıyor. O toplantılarda netleştirilecek adayların 15 Ocak'ta düzenlenecek program ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

AK Parti 30 büyükşehirde teşkilat istişarelerini tamamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki komisyon artık isimler üzerinde çalışacak. AK Parti’de nihai listenin belirlenmesine çok az kaldı.

Zonguldak teşkilatının da katıldığı temayül yoklaması sonrası AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirerek il belediye başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıklarıyla ilgili teşkilat kanaatlerimizi istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza cumhur ittifakı olarak 25'te 25 hedefimizi arz ettik. Milletimize de söz verdiğimiz gibi şehrimizin her noktasını hizmet ve gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }