Zonguldak

Zonguldaklı Ersin Oral boğularak can verdi!

Zonguldak Karaelmas Mahallesi sakinlerinden ve bir süre önce İstanbul’a yerleşen Ersin Oral, denizde boğularak can verdi.

Abone Ol

Zonguldak Karaelmas Mahallesi sakinlerinden ve bir süre önce İstanbul’a yerleşen Ersin Oral, denizde boğularak can verdi.

Sarıyer'deki Kısırkaya Plajı'nda 13 Temmuz'da denize giren Ersin Oral ve arkadaşı Mustafa Günay'ın çırpındığını gören Recep Kurban yardım için denize girmişti. Dalgalara kapılan 3 kişiden Mustafa Günay ekipler tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılmıştı, Recep Kurban'nın ise cesedine ulaşılmıştı. Kaybolan Ersin Oral'a ise ulaşılamamıştı.

Sahil Güvenlik, AFAD ve Jandarma Arama-Kurtarma ekipleri, saat 07.00 sıralarında denizde Ersin Oral'ın cesedini buldu.

Evli ve bir çocuk sahibi olan Ersin Oral'ın Eyüp Sultan Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }