Almanya’nın Hamm şehrinde TD-IHK Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iş insanları buluşma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Zongulaklı iş insanları da katılım sağladı.

Programda selamlama konuşması yapan  Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Marc Herter, Türk İş insanlarının şehrine ve Almanya’ya yapmış olduğu katma değeri dile getirdi ayrıca geçtiğimiz seçimlerde aşırı sağcı partinin yükselişe geçmesinin geçici bir durum olduğunu kaygılanmaya gerek olmadığını belirterek, "Biz Hamm’da insanların nereden geldiklerine veya hangi pasaportlu olduklarıyla ilgilenmiyoruz, biz sizinle beraber geleceği inşa etmeyi düşünüyoruz dedikten sonra bir ricada da bulundu ‘ sizler bu toplumun tam merkezindesiniz, lütfen kenara çekilip de merkezi başkalarına (aşırı sağcılara)  bırakmayın’ dedi.

100 den fazla iş insanının bir araya geldiği proğramda TD-IHK Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası yeni üyelerine plaket verildi.

Değişik branşlardan iş insanları biribirleriyle tanışıp  bağlantı kurmasını amaçlayan proğramda TD-IHK kendini de tanıtmış oldu.

Zonguldak limanı  yeniden canlanacak! Görüşmeler başladı Zonguldak limanı yeniden canlanacak! Görüşmeler başladı