Zonguldak

Zonguldaklılar Muğla'da buluştu!

Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu Muğla’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

Abone Ol

Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu Muğla Güllük’te akşam yemeğinde bir araya geldi.

Savaş Çiloğlu’nun sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:

“Zonguldaklılar Muğla Güllük’te buluştu. Eski Devlet Bakanımız Hasan Gemici,  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Doç. Dr. Kurtuluş Gemici, Milas Termik Santral Üretim işletme Müdürü Birtan Onkardeşler, Dr. Arif Keçeci, Güllük Jandarmadan İlker Yüzlü, Sahil Güvenlikten Sercan Çiloğlu. Güzel bir akşamdı.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }