Zonguldak

Zonguldak'ta Hayriye Akbaba kayboldu! 24 saattir aranıyor!

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde ormanlık alanda kaybolan Hayriye Akbaba isimli yaşlı kadından 24 saattir haber alınamıyor. Jandarma AFAD ve bölge halkı tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Kayıp Hayriye Akbaba 24 saat sonra bulundu! Kayıp Hayriye Akbaba 24 saat sonra bulundu!
Kilimli Çatalağzı Beldesi’nde yaşayan 75 yaşlarındaki Hayriye Akbaba 9 Ekim Çarşamba gününden (dün) itibaren ormanda kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı ile bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. 24 saattir kayıp olan Akbaba için Jandarma AFAD ve bölge halkı tarafından arama çalışmaları devam ediyor.

Akbaba’yı bulmak için bölge halkı tarafından sosyal medya hesaplarından arama çalışmalarına katılacak gönüllüler için duyuru yapıldı.

Yapılan duyuru şu şekilde:

“Kokurdan, Cumayanı, Kırımsa mahallelerinde ikamet eden vatandaşların dikkatine! Kokurdan mahallesi vatandaşlarından olan Hayriye Akbaba annemiz halen kayıp olup arama devam edecektir.10/10/2024 yani yarın arama kurtarma ekibine katılmak isteyenler sabah saat 09:00 da Kokurdan mahalle muhtarlığında olmaları önemle DUYURULUR... Ayrıca baraj bölgesine kolluk kuvvetlerinden habersiz girmek yasaktır.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }