SPOR

Zonguldak’ta yüzme yarışları tamamlandı

Abone Ol

Kilimli Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu Yıldızlar Kız-Erkek Yüzme İl Birinciliği yarışmalarında Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü 1. olurken, Zonguldak TED Koleji ise 2. oldu. 
Yapılan yarışmaların ardından dereceye giren okullara Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş tarafından kupa ve madalyaları verildi.  
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, “Yarışmalara katılan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi
Ayrıca Zonguldak TED Koleji yönetimi, Yüzme müsabakalarında 8 sporcu ile 14 madalya kazanarak Yıldız Kız takımı ile ikinci olan sporcularını tebrik etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }