SİYASET

AK Parti Merkez ilçe temayül yoklaması tamamlandı

AK Parti Merkez İlçe, temayül yoklaması AK Parti Koordinatör Milletvekili Ersan Aksu’nun katılımıyla bugün parti binasında yapıldı.

Abone Ol

AK Parti Merkez İlçe, temayül yoklaması AK Parti Koordinatör Milletvekili Ersan Aksu’nun katılımıyla bugün parti binasında yapıldı. 

Yoklamada mahalle başkanları, asil ve yedek ilçe yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri, belde başkanları ve köy temsilcilerinden oluşan toplam 80 kişi oy kullandı. Katılımcılar, oy zarfının içine görmek istedikleri üç başkan adayının ismini yazdı. Oy zarfları, daha sonra Ankara'da açılarak değerlendirilecek ve yeni merkez ilçe başkanı belirlenecek.

Ak Parti Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan konuya ilişkin olarak şunları paylaştı;

"Samsun Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz Sayın Ersan Aksu’nun katılımlarıyla Merkez İlçe Başkanlığı için temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Partimizin demokratik süreçlerine olan inancımızla, birlik ve beraberlik içinde, bu önemli adımın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Teşkilatımıza olan güvenimizle, Zonguldak’ımızın geleceği için daha güçlü bir AK Parti için çalışmaya devam edeceğiz. Katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }