SİYASET

Ak Parti'de temayül yoklaması! Kilimli İlçe Başkanını seçti!

Ak Parti Kilimli İlçe teşkilatı temayül yoklaması, Ak Parti Koordinatör Milletvekili Ersan Aksu’nun katılımıyla tamamlandı.

Abone Ol

Ak Parti Kilimli İlçe teşkilatı temayül yoklaması, Ak Parti Koordinatör Milletvekili Ersan Aksu’nun katılımıyla tamamlandı. Temayül yoklamasında mahalle başkanları, asil ve yedek ilçe yönetimi, belde başkanlarından oluşan 74 kişi oy kullandı.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

“Samsun Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz Ersan Aksu ile birlikte Kilimli ilçemizde, ilçe başkanlığı için teşkilatımızın temayül yoklamasını gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımızın her kademesinin aktif katılımıyla demokratik bir şekilde yürütülen bu sürecin, ilçemiz ve davamız için hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yol almaya devam ederek, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışacağız. Katılım sağlayan tüm dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, temayül yoklamamızın ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }