GÜNDEM

Çaycuma’da sel felaketinin enkazı 6 aydır sarılmadı! Birinin ölmesi mi gerek?

Zonguldak-Bartın karayolunun Hacılar Köyü mevkiinde kalan Çan köprüsü 1 yıl önce yaşanan sel sonucu göçmesine rağmen 6 aydır yapılamaması tepkilere yol açtı. Çöken köprüye bir yetkili dahi uğramadığı gözlendi.

Abone Ol

Zonguldak-Bartın karayolunun Çaycuma Hacılar köyü mevkiinde geçtiğimiz 2023 yılınının Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi sonrasında, sel sularının etkisiyle Çan köprüsü çökmüş ve trafik kontrollü bir şekilde kullanıma kapatılmıştı. 

Yaklaşık 1 yıl önce çöken köprüde daha önce inceleme yapılmış ve sonrasında hiçbir çalışma yapılmaması tepkileri de beraberinde getirdi. Buradan geçen araç şoförlerini tepkilerini dile getirerek; "Buradan bürokrat, bakan hiç geçmiyor mu?. Çok yazık. Defalarca buradan geçiyoruz, bir adım dahi ilerlememiş" dediler.  

Vatandaşlar ve sürücüler yetkililere çağrıda bulunarak; "Bu ayıbı kim düzeltecek. Bu köprü tehlike saçıyor. Burada bir can kaybı yaşandıktan sonra mı harekete geçilecek. Takdiri yetkililere bırakıyoruz. Umarız çağrımıza kulak verirler" şeklinde konuştular. 


{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }