ÇAYCUMA

Devrek ve Çaycuma TSO yönetimleri toplandı!

Abone Ol

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu, Meclis Başkanı Ergin Kalay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Can Ermiş ve Mustafa Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Altay Ural Başpınar ile Genel Sekreter Vekili Murat Akar ziyarette bulundu.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Meclis Başkanı Yusuf Hüseyin Arslan'a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Saraç, Sedat Kara ve Genel Sekreter Alper Püren de eşlik etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Zekai Kamitoğlu; "Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri Odamıza iadei ziyarette bulundular. Kendileri ile yapacağımız işbirlikleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum ve kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }