Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği(ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Küçük, Onurlu Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Halime Kırışık'ı firmasında ziyaret etti.

U.S Polo, Pierre Cardin, Faruk Sagın gibi firmalara üretim yapmakta olan Onurlu Ayakkabı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Halime Kırışık ziyaret sonrasında ZONSSİAD’a üye oldu.

ZONSİAD’ın en önemli projeleri arasında yer alan “EVE DÖNÜŞ” projesi ile ilgili de Tıskaoğlu ile uzun uzun görüşen Kırışık uygun şartlar sağlandığı takdirde Zonguldak’ta üretimine devam edebileceklerini açıkladı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Nejdet Tıskaoğlu
“Onurlu Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Halime Kırışık'ı firmasında ziyaret ettik. Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği ailesine üyeliğini gerçekleştirdik. 'Eve Dönüş Projesi' kapsamında Zonguldak'ta yatırım yapma hususunda sözümüzü aldık. Inşallah önümüzdeki yıl Zonguldak'ta üretim yapıp memleketimize destekleri daim olur.
Aynı zamanda Sn. Kırışık'a Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) olarak üye ilişkilerini geliştirmek ve üyeler arası ekonomik iş birliklerinin oluşumunu sağlamak amacıyla hazırlamış olduğumuz üye kataloğunu takdim ettik.
Sn. Halime Kırışık'a ve ekibine misafirperverlikleri ve bizlere takdim ettkleri hediyeler için çok teşekkür ederiz. “ dedi.