GÜNDEM

Özcan Ulupınar’dan Devrek için büyük bir adım daha

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret etti.

Abone Ol

Ziyarette Devrek ve çevresi hakkında bilgiler aktaran Başkan Ulupınar, Bakan İbrahim Yumaklı'dan Devrek’e yeni bir hizmet binası yapılması için Devrek Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait 57 dönümlük arazinin devri talebinde bulundu.

Yapılması planlanan yeni hizmet binasında; Kaymakamlık, Belediye Hizmet Binası, Vergi Dairesi, Tarım Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük olmak üzere bütün kamu kurumlarının tek çatı altında toplanması planlanıyor.

Ayrıca Ulupınar, Ağalar Mahallesinde TOKİ yapmak için ve Çaydeğirmeni Bılık Bölgesine de modern arıtma tesisi yapılabilmesi için Yumaklı'dan yer talebinde bulundu.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada; 'İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün de ilçemiz için büyük adımlar atarak, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile görüşme gerçekleştirdik. Bizleri Çok güzel bir şekilde karşılayan Sayın Bakanımıza şahsım adına ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde çalışmalar hızlanacak ve İnşallah olumlu olarak sonuçlanacaktır Sayın Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya, Sayın Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm mücadelemiz Devrek için.' dedi.

Özcan Ulupınar, görüşmeler sonrasında İbrahim Yumaklı'ya dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim etti.

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı- Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yer aldı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }