3 ay önce KDZ EREĞLİ

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın “Fındık fiyatı sizi şımartmayacak” açıklamasına tepki gösterdi.

3 ay önce GÜNDEM

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler en düşük emekli aylığı zammına ilişkin 10 bin TL olarak öngörülen asgari ödeme tutarının 12 bin 500 liraya yükseltildiğini açıkladı.

3 ay önce SİYASET

Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hakan Farizoğlu görevden alındı.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'ın Amasra ilçesinde dereye hafriyat döken kamyonet sürücüsü O.G.'ye (50) jandarma tarafından 2 bin 52 TL para cezası uygulandı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kilimli’de faaliyete geçen Şükrü Güven Yaz Spor Okulu, minik futbolcular için kapılarını açtı. Altun; “Sadece futbol değil, genel olarak hayata hazırlayacakları bir eğitim alacaklar" dedi.

3 ay önce KARABÜK

Zonguldak Çevre Koruma Derneği Başkanı Ahmet Öztürk, Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianaupolis Antik Kenti’ni ziyaret ederek; “Kadıoğlu mozaiklerini toprak altında tutmanın tarihe değil yalnızca insanlığa karşı da işlenmiş bir suç olduğuna karar vererek buradan ayrıldım” dedi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Tarih editörü Hayati Yılmaz, Devrek ilçesine bağlı Yağmurca Köyü’nün Osmanlı döneminde "Gürdişe" olarak değiştirilerek hikayesini yazdı.

3 ay önce Zonguldak

Survivor Meksika'nın çekimleri Zonguldak ve Bartın’da devam ederken yarışmacılar Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait eğitim ocağında da yarışacak.

3 ay önce SİYASET

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Çay Kanunu teklifinin Ak Parti tarafından reddedilmesine tepki gösterdi. Dural; “Çay üreticilerimiz bilin ki çektiğiniz sıkıntının temel nedeni AKP İktidarı ve Saraydır” dedi.

3 ay önce SAĞLIK

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Üniversite Hastanesine ziyarette bulunarak Anemi Polikliniği ve Robotik İlaç Hazırlama Ünitesi’nin açılışını yaptı.