3 ay önce GÜNDEM

Karabük’te dün çıkan orman yangını kontrol altında alındı. Yangında 12 hektar alan zarar gördüğü belirtildi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Tepebaşı Mahallesi’nde lağım borusu patladı. Mahalle halkı isyan etti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak, Karabük, Bartın Çevre Düzeni Planı’nı yapan ekipte yer alan Prof. Dr. Mehmet Tunçer: “Buradaki en önemli iki nokta Filyos Limanı ile lojistik merkezinin mutlaka Türkiye ana demiryolu hattına bağlantısının sağlanması ve Filyos Vadisi'nin ekolojik dengesinin korunması ve gözetilmesidir.”

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ekiplerin fahiş fiyat denetimleri sürüyor.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Alaplı halı saha futbolunun kurumlar arasındaki en büyük halı saha organizasyonunda yarı finalistler belli oldu.

3 ay önce SPOR

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67’de Kulüp Başkanı Kanat Tan, sponsor arayışlarında artık tam anlamı ile çaresiz kaldıklarını ve bu nedenle "Tertemiz  kulüp kapanacak" ifadelere yer verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Sıcak havalarla birlikte başlayan orman yangınları nedeni ile yeşil vatan nöbetçileri görev başında.

3 ay önce BARTIN

Bartın’da aşırı sıcaklar ve plajlarda yaşanan yoğunluklarla birlikte boğulma vakalarının artması üzerine Vali Nurtaç Arslan, yayımladığı görüntülü mesaj ile vatandaşları uyardı.

3 ay önce GÜNDEM

Akçakoca halkı bölgede yapılacak siyanür ile altın arama faaliyetlerine karşı birleşme kararı aldı. Daha önce Zonguldak Alaplı'da yaşanan facianın kendi bölgelerinde de yaşanmaması için ortak çağrıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Karabük'te çıkan orman yangınına Zonguldak’tan takviye gönderildi. Yangın, helikopter desteği ile kısmen kontrol altına alındı.