2 ay önce Zonguldak

Zonguldak Merkez’e bağlı Karaman Beldesi’nde bir ev alevlere teslim oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos antik kentinde, Roma dönemine ışık tutan devasa bir 'Nekropol' alanı keşfedildi. Ölüler şehri olarak bilinen bu büyük alanın gün yüzüne çıkarılması için bölgede yoğun çalışmalar devam ediyor.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesinde bir maden işçisi yüksekten düşme sonucunda yaralandı.

2 ay önce KDZ EREĞLİ

Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi iş birliğiyle yürütülen ROMACTED FAZ II Programı çerçevesinde, pilot belediye seçilen Kdz. Ereğli Belediyesi, Roman Gençliğinin potansiyelini geliştirmek için çalışmalara başladı.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Türkiye'nin ilk yüzer üretim platform gemisi, Singapur'dan hareket ederek Sakarya Gaz Sahası olan Filyos’a doğru yola çıktı.

2 ay önce SPOR

Zonguldak Kömürspor’un fikstürü 1 Ağustos Perşembe günü belli olacak.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak-Bartın karayolu istikametinde direksiyon başında fenalaşan doktor hayatını kaybetti.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 30 temmuz 1919 yılında madenci Maksud Bey (çivi) ve arkadaşlarının attığı öncü adımlarla başlayan tarihi yolculuğu bugün 105’inci yılına ulaştı.

2 ay önce Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesi’nde,  8 Haziran 2024 tarihinde çalıştığı sırada kalp krizi geçirerek vefat eden Murat Gürses ve maden şehitleri için Kuran-ı Kerim okutuldu.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak Kömürspor,Muhammet Şaffak için Kur’an-ı Kerim okutacak.