Çaycuma Kent Konseyi toplumun gençlik sorunları üzerinde çalışacak ve projeler üretecek bir meclis oluşturdu. Çaycuma Kent Konsey bünyesinde ilk defa Gençlik Meclisi Pazar günü yapılan bir genel kurul ile oluştu.

Çaycuma Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin seçimli genel kurulunda gerçekleştirilen seçimde, son yerel seçimde Belediye Meclis Adayı olan Yasin Çakar oybirliği ile başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu 7 asil 7 yedek üyeden oluştu.

Yönetmelik gereği olarak Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurula Kent Konseyi Genel Sekreteri Recep Karagöz, yürütme kurulu üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır ve üyeleri de hazır bulundu.

Henüz 16 yaşındaydı. Sahilde cesedi bulundu! Henüz 16 yaşındaydı. Sahilde cesedi bulundu!

Oybirliği ile Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Yasin Çakar meclis üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı. Çakar, Çaycuma için gençler olarak her türlü hizmete hazır oldukları ve çalışmalarda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi asil üyeliklere Yunus Emre Arslan, Ozan Baltacı, Metehan Karadayı, Mücahit Anılcan Kiren, Davut Gedik, Açelya Baş, Neşe Erbay oy birliği ile,

Yedek üyeliklere Arif Emre Karagöz, İrem Kınıcı, Elanur Erbay, Berk Gedik, Muhammet Üstünalp, Hayati Emir Kabuk, Mehmet Eren Dombaycı oybirliği ile seçildi.

Dilek ve temennilerin ifade edilmesini ile genel kurul sonlandı

Editör: U. G.