Değerli dostlar ben bir işe giriştim!

Size derdimi anlatayım.

Hayata her zaman keyif alarak ve üreterek katkı sağlamaya çalıştım. Katkı sağladıkça daha mutlu ve keyifli oldum. Bu zaman zaman fotoğraflarım aracılığıyla, arada sırada da yazarak oldu. Ya da fırsat buldukça da bir projeye katkı sağlayarak olmuştur.

Bir zamanlar video işleriyle de ilgilenmiştim. Uzun dönem ulusal kanallarda çektiğim haberlerimde yayınlardı. Mini belgeseller de çektim. Uluslararası mecralarda pek çok fotoğraflarım da yayınlandı. Fotoğraf hep başka olmuştur ve devam de edecek hayatımda. Hayatımın en değerli uğraşı her zaman fotoğraf olduğu için videoyu geri plana atmıştım.

Artık fırsat buldukça ve doğru ekiple birlikte videolarda üretmeye çalışacağım. Tabi var bir hayalimiz ve hedefimiz.

YouTube’da “Taşra Baskısı” adı altında kurulan bu kanalda Zonguldak tarihi, sanatı, edebiyatçısı, yazarları ve gurbette yaşayanları üzerine ve daha pek çok konuyla ilgili içerikler üreterek bir video kütüphanesi oluşturmak ve Zonguldak’ı anlatmak niyetindeyim. İz bırakan ne varsa aslında. Elimizden geldiğince de her daim üretmeye iyi şeyleri ortaya koymaya çalışacağız.

Amacımız bir video kütüphanesi oluşturmak. Meraklarımı merak edenlerle paylaşmak ve onlarında merakını giderirken insanlarda merak uyandırmak istiyoruz.

Yerel konular dışında farklı konularla ilgilide içerikler üreterek kitleleri kanalın içerisinde gezinmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Anlatılacak çok şey var. Fakat siz kanalı takip edin. Zamanla göreceğinize eminim ne demek istediğimi.

İlginiz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim. “Taşra Baskısı”’nı takipte kalın.

Saygılarımla.